Hopp til innhold

Lefserull med spekeskinke og ost

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
4 ingredienser
157 planlagt
Lefserull med spekeskinke og ost

En av de enkleste forrettene du kan lage.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

200 gr
Parmaskinke i tynne skiver
4 stk
Lefser
200 gr
Lagret Jarlsbergost
4 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Smør lefsene med et godt lag med smør. Skjær tynne skiver med Jarlsberg og bre over 2/3 av lefsen. Legg skinken oppå osten. Rull stramt sammen til en rull og pakk den i plastfolie. Settes i kjøleskapet noen timer eller natten over før den skjæres i 2 cm tykke skiver og anrettes på et fat.

Tips!

Rullene kan lages en dag i forveien og oppebevares i kjøleskap.