Nakkekoteletter med kålsalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Koteletter Nakkekoteletter med kålsalat

Nakkekoteletter med kålsalat

4.2 i snitt
Nakkekoteletter med kålsalat
Koteletter med kålsalat er ypperlig grillmat! Den friske kålsalaten med eple og pære gir måltidet et ekstra løft.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

4 stk
Nakkekoteletter , naturell
1 klype
Flaksalt
1 klype
Knust sort pepper
1 stk
Sitron, delt i to

Kålsalat

0.25 stk
Hodekål
1 stk
Gulrot
1 stk
Grønt eple
1 stk
Pære
3 ss
Ingefær, fersk revet
2 ts
Salt
2 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Sukker
1 neve
Bladpersille, liten
0.5 stk
Sitron, saft
1 ts
Cayennepepper
1 ts
Dijonsennep
3 dl
Majones

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Lag kålsalaten: Finsnitt hodekål og tilsett salt, sukker og hvitvinseddik. Bruk hendene og kna kålen godt sammen. Kutt eple, pære og gulrot i tynne strimler, eller bruk et rivjern. Bland sammen med kålen. Miks resten av ingrediensene sammen i en bolle og vend opp med salaten.

     

  2. Trinn 2

    Krydre kotelettene godt på begge sider med salt og pepper. Legg kotelettene på grillen sammen med sitronen. Grill kotelettene ca. 3-4 min på hver side, og la de hvile i 5 min. Press litt grillet sitron over og server med kålsalat.