Amerikansk pizza med biff og salami | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Hjemmelaget pizza Amerikansk pizza med biff og salami

Amerikansk pizza med biff og salami

3.5 i snitt
Amerikansk pizza med biff og salami
Amerikansk pan pizza er langt fra italiensk pizza. Bunnen er tykk og pizzaen er overlesset av deilig fyll.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pizzadeig

0.5 pose
Tørrgjær
2 ts
Sukker
1.5 ts
Fint salt
350 ml
Lunkent vann
600 gr
Hvetemel + mer til utkjevling
3 ss
Nøytral olje til smøring av form

Fyll

5 ss
Pizzasaus
12 skive
Salami
200 gr
Ytrefilet av storfe
6 stk
Jalapenos (ringer)
250 gr
Ost

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha gjær, sukker og salt i en bakebolle. Hell over vann og rør. La stå i 5 minutter før du begynner å spe med mel under omrøring. Elt deigen godt i cirka 10 minutter, og sett den tildekket på et lunt sted i cirka 1 time, eller til deigen har hevet til det dobbelte.

  2. Trinn 2

    Forvarm ovnen til 220 grader. Bruk en rund form på cirka 23 cm. Smør med olje. Press deigen ned i formen og sørg for å beholde en tykk kant.

  3. Trinn 3

    Skjær biff i strimler og stek i pannen til det nesten er gjennomstekt. Salt og pepre kjøttet. Skjær salami i tykke strimler.

  4. Trinn 4

    Smør pizzasaus på pizzaen, men hold kanten fri for saus. Fordel salami, oksekjøtt og jalapeños på pizzaen. Strø ost over.

  5. Trinn 5

    Sett pizzaen i ovnen og stek på 220 grader. Stek i cirka 15 minutter til pizzadeigen er gjennomstekt og osten er gyllen.