«Biffsnadder» med kylling | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

«Biffsnadder» med kylling

3.4 i snitt
«Biffsnadder» med kylling
«Biffsnadder» med kylling er en vri på 80-tallsklassikeren. Denne varianten med kylling er lett å lage, og nydelig som en helgerett.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

500 gr
Kyllingfilet
1 pose
Bearnaise
1 pk
Søtpotetfries
2 stk
Løk
1 pk
Fersk sjampinjong
0
Melk og smør til bearnaisesaus
0
Salt og pepper
0
Olje til steking

Forslag til pynt

1 neve
Persille

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Skjær sjampinjonger og løk i skiver. Fres i en stekepanne med litt olje, salt og pepper. Sett til side.

  2. Trinn 2

    Skjær kyllingen i strimler. Stek i pannen med litt olje, salt og pepper. Bland inn løk og sopp.

  3. Trinn 3

    Stek søtpotetfries i ovnen som anvist på pakken.

  4. Trinn 4

    Tilbered bearnaisesausen som anvist på pakken.

  5. Trinn 5

    Server kyllingsnadder med bernaisesaus og søtpotetfries. Pynt gjerne med persille.