Hjemmelagde granolabarer | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Korn Hjemmelagde granolabarer

Hjemmelagde granolabarer

4.8 i snitt
Hjemmelagde granolabarer
Hjemmelagde granolabarer er gøy å lage, smaker utrolig godt. Disse passer bra som et mellommåltid eller som en ekstra snack i matboksen. Her er variasjonsmulighetene nærmest uendelige.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

250 gr
Dadler
200 gr
Havregryn (Store)
2 dl
Hasselnøtter (Hakket)
1
Pose gojibær
1
Pose tranebær
100 gr
Honning

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

  2. Trinn 2

    Rens dadlene for stein og ha dem i en foodprosessor sammen med honning. Kjør til en jevn puré.

  3. Trinn 3

    Ha massen i en bolle. Hakk hasselnøtter i passe store biter. Ha resten av ingrediensene i bollen og godt sammen.

  4. Trinn 4

    Dekk en rektangulær form med bakepapir og fordel granolamassen jevnt i utover. Stek i 25 minutter.

  5. Trinn 5

    Avkjøl på en skjærefjøl i 20 minutter. Skjær i biter på ca. 3×10 cm med en brødkniv. Oppbevares i en tett boks med bakepapir mellom lagene.