Enchiladas med meksikansk ris | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Kjøttdeig Enchiladas med meksikansk ris

Enchiladas med meksikansk ris

3.2 i snitt
Enchiladas med meksikansk ris
Så saftig, spicy og deilig kan enchiladas bli. Vil du spise den autentiske versjonen, MÅ du velge maistortillas!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Enchiladas Coloradas

1 stk
Løk
400 gr
Kjøttdeig
1 pose
Spice Mix kjøtt
1 pk
Mexican Tortillas
1 pose
Revet ost med chili
1 boks
Hakkede tomater
1 ss
Olje

Meksikansk ris

1 stk
Liten løk
1 fedd
Hvitløk
2 ts
Chilipulver
4.5 dl
Middgasris
1 ts
Spisskummen
1 boks
Hakkede tomater
4 dl
Kyllingkraft, Stange
2 ss
Olje
1 ts
Salt

Crema

1 boks
Rømme
0.5 stk
Presset limesaft, og skall
1 klype
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Forvarm ovnen til 220 °C. Hakk løken og stek i olje i en stekepanne til den er myk og blank. Ha i kjøttdeigen, knus den og stek i et par minutter før du tilsetter halvparten av posen Spice mix. Stek videre til kjøttdeigen er gjennomstekt. Tilsett halvparten av tomatene og la det koke et par minutter.

  2. Trinn 2

    Varm tortillas etter anvisning på pakken. Bland sammen resten av Spice mix posen med tomatene i en skål. Fordel kjøttdeigfyllet midt på hver tortilla, dryss over revet ost og et par spiseskjeer tomatsaus og rull sammen. Legg enchiladaene i en smurt ildfast form med sømmen ned. Fordel resten av tomatsausen over. Dekk godt slik at tortillaene ikke blir tørre. Dryss over resten av osten og stek i ovn til osten har fått farge og bobler godt.

  3. Trinn 3

    Meksikansk ris: Finhakk løk og hvitløk og stek i olje i en stekepanne i ca. 1 minutt på middels varme. Ha i risen og og stek videre i ca.1 minutt til under omrøring. Tilsett chilipulver, spisskummen og salt og bland godt. Tilsett hermetiske tomater og kraft og kok opp. Reduser varmen, sett på lokk og kok til risen er mør.

  4. Trinn 4

    Server Enchiladas Coloradas straks med crema og meksikansk ris.