Hopp til innhold

Toast med kalkun

Ingen vurderinger
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
18 planlagt
Toast med kalkun

Toast med kalkun er perfekt å lage med rester av kalkun, og når du vil ha en ekstra god lunsj. Denne sandwichen er fylt med kalkunfrikasse, erter og sjampinjong.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 dl
Eplemost
1 dl
Melk
1 dl
Fløte
2 ss
Sitronsaft
400 gr
Stekt kalkunkjøtt
200 gr
Erter
200 gr
Sjampinjong
1 potte
Gressløk
4 skive
Brød
2 ss
Smør
2 ss
Hvetemel
1 terning
Hønsebuljongterning

Slik gjør du

Trinn 1

Smelt smør i en kjele og fres hvetemel i smøret i ett minutt. Spe med eplemost og melk, og rør til en jevn saus. 

Trinn 2

Spe inn fløte og smak til med hønsebuljongterning. Ha i sitronsaft, oppkuttet stekt kalkunkjøtt, erter og skivet sopp. Kok opp til en stuing og la småkoke i 2 minutter. 

Trinn 3

Toast brødskivene i stekpanne eller brødrister, og server stuingen på toastene med hakket gressløk.