Grillet maisdipp | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Grillet maisdipp

Ingen vurderinger
Grillet maisdipp
Spicy kremet maisdipp passer perfekt som tilbehør til taco, nachos og grillmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

6 stk
Maiskolber
2 fedd
Hvitløk
3 dl
Creme fraiche
1 stk
Lime, saft
2 stk
Rød chili
2 ss
Hot sauce (f.eks tabasco)
4
Vårløk
2 ts
Salt
1 klype
Sort pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm opp grillen. Grill maisen godt på alle sider, i ca. 10 minutter.

  2. Trinn 2

    Del chilien i to og skrap ut frøene. Legg chili og vårløk på grillen, og grill på begge sider til grønnsakene får grillskorpe.

  3. Trinn 3

    Skjær maiskornene av kolbene og ha de i en bolle. Vend inn creme fraiche, hot sauce, finhakket hvitløk, salt, pepper og limejuice, samt den stekte chilien og vårløken.

  4. Trinn 4

    Bruk en stavmikser eller blender til å jevne ut maisdippen. La noen av maiskornene være grovkuttet.

  5. Trinn 5

    Ha dippen over i en ildfast form og stek på 180 grader i ca. 10 minutter, til det bobler rundt kanten.

Denne oppskriften er laget av

Reneé Fagerhøi