Italiensk tunfisklasagne | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Italiensk tunfisklasagne

Italiensk tunfisklasagne

3.8 i snitt
Italiensk tunfisklasagne
Italiensk tunfisklasagne er et bevis på at du ikke trenger kjøtt for å lage en god lasagne. Denne smaker nydelig og kan serveres som et deilig festmåltid. Prøv den!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 boks
Tunfisk, med tomat og basilikum
1 pk
Lasagneplater, ferske
1 pose
Hvit saus
4 ss
Pesto
180 gr
Revet ost
7 dl
Melk, til sausen
1 ss
Olje til steking
1 klype
Salt og pepper

Forslag til pynt

1 pose
Middelhavssalat
2 stk
Hvitløksbaguette

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett på ovnen på 200 grader varmluft.

  2. Trinn 2

    Tilbered sausen som anvist på pakken.

  3. Trinn 3

    Bland 4 toppede spiseskjeer pesto og tunfisken inn i sausen. Ta av stekeplaten.

  4. Trinn 4

    Legg et lag med ferske pastaplater i bunnen av en ildfast form. Tilsett 1/3 av tunfisksausen og legg så på to nye lag med pastaplater og saus. Strø over ost på toppen.

  5. Trinn 5

    Stek midt i ovnen i ca 25 min til osten er gyllen og det bobler i formen. Server gjerne med middelhavssalt og hvitløksbaguetter.