Fiskekaker i tomatsaus med maispasta | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Fisk Fiskekaker Fiskekaker i tomatsaus med maispasta

Fiskekaker i tomatsaus med maispasta

3.4 i snitt
Fiskekaker i tomatsaus med maispasta
En spennende og ny vri på både fiskekaker og pasta. Prøv denne enkle retten som garantert vil falle i smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

200 gr
Maispasta eller annen glutenfri pasta
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Fersk timian, rosmarin eller basilikum
1 boks
Hakkede tomater
1
Fiskekaker, gluten- og laktosefrie
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok opp rikelig med lettsaltet vann. Kok pastaen i ca. 10 minutter. Sil av vannet og hold pastaen varm.

  2. Trinn 2

    Fres hakket løk og hvitløk i olivenolje, tilsett hakkede friske urter og boksen med hakkede tomater. Kok opp, og smak til med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Del fiskekakene i terninger og ha i sausen. Varm i 3 minutter og bland med pastaen. Server med en mikset salat.

TIPS

Tilsett kokte sukkererter, aspargesbønner og gulrøtter i pastaen for å få mer grønnsaker i retten.