Omelett med sopp og bacon | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Omelett med sopp og bacon

Omelett med sopp og bacon

4.8 i snitt
Omelett med sopp og bacon
Oppskrift på omelett med sopp og bacon. Omelett er en av de beste måtene å bruke egenplukket sopp på. Og finner du ikke noe i skogen, er det bare å plukke soppen på REMA 1000.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
300 gr
Tomater
1 stk
Rødløk
1 stk
Sitron
200 gr
Champignon
1.5 dl
Lettmelk
2 ts
Basilikum tørket
10 stk
Egg
1 pk
Ciabatta
200 gr
Bacon med svor
1 klype
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del tomatene i biter og bland med skivet rødløk, olivenolje, sitronsaft, basilikum, salt og pepper. La gjerne tomatene marineres en time før de spises.

  2. Trinn 2

    Varm ovnen til 200 g varmluft. Stek chiabatta eller andre rundtstykker i 10 minutter.

  3. Trinn 3

    Legg baconskiver på bakepapir og stekebrett og stek sammen med ciabattaen til baconet er brunt og sprøtt.

  4. Trinn 4

    Visp sammen egg med melk, salt og pepper. Skjær soppen i skiver og fres i 3 minutter med finhakket løk i solsikkeolje i en teflonpanne.

  5. Trinn 5

    Tilsett omelettmassen og rør til eggemassen begynner å stivne.

  6. Trinn 6

    Sett stekepannen i ovnen i 5 minutter til den stivner og server soppomeletten med sprøstekt bacon, nystekt ciabatta og en frisk tomatsalat til.

Tips!

Tomater skal oppbevares i romtemperatur slik at de kan utvikle god smak og delikat aroma.