Hopp til innhold

Omelett med sopp og bacon

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
618 planlagt
Omelett med sopp og bacon

En av de beste måtene å bruke egenplukket sopp på! Og finner du ikke noe i skogen, er det bare å plukke soppen på REMA 1000!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Løk
300 gr
Tomater
1 stk
Rødløk
1 stk
Sitron
200 gr
Champignon
1.5 dl
Lettmelk
2 ts
Basilikum tørket
10 stk
Egg
1 pk
Ciabatta
200 gr
Bacon med svor

Slik gjør du

Trinn 1

Del tomatene i biter og bland med skivet rødløk, olivenolje, sitronsaft, basilikum, salt og pepper. La gjerne tomatene marineres en time før de spises.

Trinn 2

Varm ovnen til 200 g varmluft. Stek chiabatta eller andre rundtstykker i 10 minutter.

Trinn 3

Legg baconskiver på bakepapir og stekebrett og stek sammen med ciabattaen til baconet er brunt og sprøtt.

Trinn 4

Visp sammen egg med melk, salt og pepper. Skjær soppen i skiver og fres i 3 minutter med finhakket løk i solsikkeolje i en teflonpanne.

Trinn 5

Tilsett omelettmassen og rør til eggemassen begynner å stivne.

Trinn 6

Sett stekepannen i ovnen i 5 minutter til den stivner og server soppomeletten med sprøstekt bacon, nystekt ciabatta og en frisk tomatsalat til.

Tips!

Tomater skal oppbevares i romtemperatur slik at de kan utvikle god smak og delikat aroma.