Omelett med bacon og potet | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Egg Omelett med bacon og potet

Omelett med bacon og potet

3.6 i snitt
Omelett med bacon og potet
Omelett er raskt og enkelt å lage, og en fin måte å bruke opp ulike rester på. Bruk det du har av kjøtt-, grønnsaks- eller middagsrester til å lage en mettende omelett.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

8 stk
Egg
150 gr
Bacon
1 stk
Rød paprika
3 stk
Små poteter
4 ss
Melk eller fløte
1 klype
Salt og pepper
1 ss
Olje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Riv paprika med et rivjern, ha i en sikt og la overflødig væske renne av. Skrell poteter og del i skiver. Kok i saltet vann til de er møre. Sil av vannet.

  2. Trinn 2

    Skjær bacon i strimler. Pisk egg og melk.

  3. Trinn 3

    Varm en panne. Tilsett olje og bacon. La surre på medium varme til baconet er gyllent. Tilsett paprika og potet. La surre et par minutter.

  4. Trinn 4

    Hell over eggeblandingen og strø over litt salt og pepper. Senk temperaturen til medium minus og legg et lokk over pannen. La stå til eggene har satt seg. Server gjerne med brød og en enkel salat.

Tilbehør

Brød og salat