Hopp til innhold

Eggemuffins med potet og skinke

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
27 planlagt
Eggemuffins med potet og skinke

Enkle eggemuffins med potet, skinke og ost som passer perfekt til frokost, lunsj eller i matpakka. Beregn gjerne 2 muffins per person.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 dl
Melk
2 ss
Maisstivelse
1 dl
Kremfløte
8 stk
Egg
1 klype
Hvit pepper
1 ts
Salt
1 ss
Smør (til å smøre muffinsformene)

Fyll

300 gr
Kokte poteter
100 gr
Skinketerninger
100 gr
Revet ost

Slik gjør du

Trinn 1

Bland sammen melk og maisstivelse
så den løses opp i melken.

Trinn 2

Ha på fløte, egg, salt og pepper og
pisk godt sammen.

Trinn 3

Smør muffinsformene med mykt smør.

Trinn 4

Varm ovnen til 180 grader varmluft.

Trinn 5

Bland sammen terninger av kokte
poteter, skinke, revet ost og fyll i
smurte muffinsformer.

Trinn 6

Hell på muffinsrøren og stek ved 180
grader varmluft i 16-18 min.
til muffinsen er stivnet.

Trinn 7

Server dem nystekte og gjerne med et godt brød og en skje rømme.