Hopp til innhold

Minipaier med valgfritt fyll

Ingen vurderinger
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
15 ingredienser
987 planlagt
Minipaier med valgfritt fyll

Fyll minipaiene med dine favoritter – alt er lov!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Eggeblanding

3 stk
Egg
3 dl
Fløte
150 gr
Revet ost
0.3 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Forslag til fyll

0.5 pk
Ternet spekeskinke
0.5 pk
Salamibiter
0.5 pk
Baconbiter
0.3 stk
Brokkoli
0.5 kurv
Cherrytomater
0.5 pose
Spinat
0.5 pk
Skinkestrimler

Bunn

150 gr
Smør
3 dl
Hvetemel
2 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 200 °C. Bland smør, hvetemel og vann sammen i en kjøkkenmaskin. Kjør til deigen samler seg. Sett deigen kjølig i ca. 30 minutter.

Trinn 2

Kjevle deigen ut på bakebordet og stikk ut sirkler på ca. 8 cm i diameter. Trykk dem ned i muffinsformer på brett. Forstek i 7-8 minutter. Visp sammen egg, fløte salt og pepper.

Trinn 3

Fordel ønsket fyll i bunnene og fordel revet ost over. Hell eggeblandingen over. Stek i 20-25 minutter til paifyllet har stivnet.