Er du opptatt av god smak, samtidig som du bryr deg om hvordan dyrene har hatt det? Da bør du velge produkter fra Stange Gårdsprodukter.

God smak og dyrevelferd

Nyheten kyllingbryst med coppaskinke, ost og sydkystkrydder av landkylling trillet terningkast fem da Dagbladet smakstestet vinterens nyheter.

– Alle vil ha kyllingbryst, men ikke alle synes det er like lett å lage. Nå blir det enklere med Stanges kyllingbryst, fylt med ost og sydkystkrydder og dekket med coppaskinke, skriver Dagbladets testpanel

Les også: Stangekylling tildelt internasjonal dyrevelferdspris.

Rask og enkel middag

Det er fort gjort å få tørr kylling når man står halvstresset på kjøkkenet og har litt for få armer. Kylling med coppaskinke fra Stange kan du legge rett i ovnen fra pakningen, og gjør seg selv på 20 minutter.

– En veldig enkel måte å lage en god middag på om du ikke er komfortabel på kjøkkenet, skriver Dagbladets testpanel.

Les også: REMA 1000 innfører ny og bedre kylling til Norge.

God smak og dyrevelferd

Alle kyllingene fra Stange Gårdsprodukter får tid til å vokse seg store og har rikelig med plass til å leke med miljøberikelser som vagler og halmballer. De spiser et naturlig, spesiallaget fôr bestående av mais, havre, hvete, raps og åkerbønner. Dette er suksessoppskriften bak produktene fra Stange.