Klosterlam – lam fra Klostergarden i Ryfylke
Lammene beiter ute på lettsaltet, frodig gress preget av nærheten til havet gjennom hele beitesesongen. Klosterlam har sitt utspring i området rundt Utstein Kloster, Norges eneste bevarte middelalderkloster. Det re på denne historiske grunnen det smakfulle og møre lammekjøttet produseres.
Se våre beste lammeoppskrifter her.
Utvalgte lammeprodusenter leverer lam etter strenge kvalitetskriterier for fett, kjøttfylde og størrelse. Kun lam av den høyeste kvaliteten havner på markedet som Klosterlam, noe som sikret dem Spesialitetsmerket for sin unike smak.
Produkter fra Klosterlam finner du i REMA 1000-butikkene i Rogaland og Etne.
Kjøp lokalt lam hos REMA 1000
Norsk lam er i verdensklasse. Kjøttet er mørt og saftig, og har en særpreget smak takket være de best tenkelige beiteområdene – i fjellet, på heiene og ved kysten.
Ettersom de mest kvalitetsorienterte produsentene ikke har mulighet til å levere i store mengder, har REMA 1000 inngått en avtale med flere slike produsenter for å kunne tilby lokalt utvalg av kvalitetslam. Se hvilke lokale produkter som finnes i din REMA 1000-butikk.
Lær mer